Summer of Google

Posted by | juli 25, 2009 | Sökmotorer | One Comment

Sommaren 2009 verkar vara en äkta Google-sommar hos de stora nyhetssajterna vilket vi har sett tidigare i form av nyheter, krönikor, domedagsprofetior mm.

Senaste tidning att hoppa på Google-tåget är SvD faktiskt skrivit ihop en intressant & neutral artikel om Google, integriteten och dess framfart.

Larry Page & Sergey BrinExtra glad blir statistiknörden inom mig då de har grävt fram data från ComScore när de hänvisar till antal sökningar, vilket gör att faktan i artikeln är korrekt. (För den som är intresserad kan ni även hitta ComScores data för US-sökningarna via deras U.S. Search Engine Rankings)

Rekommenderar skarpt att ni läser hela artikeln samt laddar ner deras PDF över Googles nya lanseringar och uppköp från år till år som ger en ganska bra blick över hur Google har växt.

About Simon Sundén

Jag som skriver här heter Simon Sundén. Är en av grundarna av Lissly. Den här bloggen är privat, men handlar främst om SEO - sökmotoroptimering, gaming, e-sport, sociala medier, PR, internetmarknadsföring och annat smått och gott i denna härliga internetvärld.

  • http://www.kilodesign.se Martin

    Tack för tipset! Passar som lite skön lördagsläsning.